Alkatrészek

Az Airtech eredeti Atlas Copco, utángyártott, új és használt alkatrészeket is értékesít, így biztosítva azt, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legideálisabb megoldást. A nagy múltú tapasztalatunknak köszönhetően sikerült egy olyan megbízható és stabil beszállítói kört kialakítani, ami biztosítani tudja a folyamatos munkánkat és a felhasznált alkatrészeink kimagasló minőségét.

Alkatrészkínálatunkban megtalálható minden olyan elem, ami a tevékenységünkkel összefügg, legyen szó: dugattyús kompresszorról, csavarkompresszorról, hűtveszárítóról, adszorpciós szárítóról.
Független beszállítóink által ki tudjuk elégíteni azon felhasználók alkatrészszükségleteit is, akiknek az eredeti Atlas Copco alkatrész nem feltétel, de a minőség ugyan olyan fontos!

  • Új alkatrészeink: valamennyi gyártmányhoz.
  • Használt alkatrészeink: raktárkészletünk folyamatosan változik.

Amennyiben kérdése lenne, vagy további információra van szüksége, írjon nekünk!


CSAVARELEM ÉS ALKATRÉSZEI

Ha Önnek új, vagy használt csavarelemre, vagy ennek alkatrészeire van szüksége, kérem írjon nekünk!

         

VILLANYMOTOROK

Az Atlas Copco és más gyártók kompresszoraival kompatibilis raktáron lévő villanymotorjaink folyamatosan cserélődnek.
Ha több információra lenne szüksége, kérem írjon nekünk!

        

HŰTŐK ÉS VENTILÁTOROK

Új és használt olajhűtők, utóhűtők, egyedi méretezésű hűtők, ventilátorok és egyéb alkatrészek széles választéka!
Kérjen ajánlatot!

         

EGYÉB ALKATRÉSZEK, FELÚJÍTÓ-KÉSZLETEK

  • Az eredeti Atlas Copco alkatrészeinket elsősorban azok figyelmébe ajánljuk, akik elkötelezett hívei a márkának és a minőségnek. Az Atlas Copco eredeti alkatrészei ugyanazon minőségi szabvány szerint készülnek, mint a kompresszorok, így garantáljuk, hogy az Ön termelése a kompresszor javítása után is ugyanazon a magas szinten marad. Bár sok esetben kínálkozik rá több alternatíva, hogy más gyártók alkatrészeit használjuk, de a több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy van, amit nem lehet helyettesíteni! Annak érdekében, hogy Ön a legjobbat kapja, vegye fel velünk a kapcsolatot!

              

  • A mi számunkra ugyan olyan fontos, hogy Ön a legjobbat kapja, a legjobb áron! Ezért az eredeti Atlas Copco alkatrészek helyettesítésére bizonyos esetekben akár alternatív, független gyártók megoldásait is fel tudjuk ajánlani. Ha szeretne bővebb információt kapni, kérjük írjon nekünk!

                 

 

Kompresszor alkatrészek: tengelykapcsoló, csapágy, ékszíj, tömítéskészlet, javítókészlet, szimering, karmantyú, csavarelem, ventilátor, levegőhűtő (utóhűtő), olajhűtő, kombihűtő, szelep, szenzor, olajszűrő, levegőszűrő, olajszeparátor, hálózatiszűrő, aktívszén szűrő, stb.

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kattintson ide!

Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Kattintson ide!

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön ajánlatainkról, híreinkről elsőkézből!

Iratkozzon fel!